GARANTIE & RETOURNEREN

“Problemen? Die zijn er om op te lossen!”

Garantie

Atelier Bosmans staat voor kwaliteit. Alle meubels worden door ons zelf geproduceerd en vervolgens handmatig in elkaar gezet. Hoewel alle meubels onderworpen worden aan een uitgebreide kwaliteitscontrole, zou het voor kunnen komen dat een meubel toch niet helemaal goed is afgesteld of defect raakt. Dan kun je natuurlijk ook op ons rekenen. Op alle meubels die je bij ons koopt krijg je standaard 2 jaar garantie (uitgezonderd showmodellen). Maar ook wanneer er zich iets voordoet na deze 2 jaar, zijn we nog niet volledig uit beeld en helpen we je graag. Neem contact met ons op zodat we een passende oplossing kunnen bieden.

Retourneren & annuleren

Niet tevreden met je bestelling? Geen probleem, neem hiervoor contact op met ons. Lees hieronder meer over ons retourbeleid. Als je hier gebruik van wilt maken, dan dien je dit aan ons te melden binnen 14 dagen nadat je het meubel hebt ontvangen. Vervolgens heb je nog 7 dagen de tijd om het product daadwerkelijk terug te sturen of te brengen.

Wil je een product retourneren of annuleren? Neem hier dan contact met ons op.

Wat kan niet geretourneerd worden?

Uitgezonderd het herroepingsrecht zijn alle meubels die speciaal op maat naar wens zijn gemaakt. Zoals speciale maatvoeringen of kleuren.

Hoe kan ik mijn meubel terugsturen?

Over het algemeen zijn onze meubels te groot om via het postkantoor te versturen. Neem contact met ons op zodat we samen kunnen bespreken welke pakketdienst hier het beste voor geschikt is. Let wel op dat je het meubel goed verpakt. Zelf terugbrengen kan natuurlijk ook, maak hiervoor een afspraak.

Voorwaarden en uitzonderingen

Als je een meubel retour stuurt dien je alle geleverde toebehoren mee te sturen. Het meubel moet in originele staat en onbeschadigd zijn, hierop zullen wij meubels controleren bij binnenkomst. Indien er schade ontstaat tijdens het retourproces dan is dit de verantwoordelijkheid van de klant. Voor retourzendingen geldt dat je als klant er zelf voor moet zorgen dan het pakket goed beschermd verpakt wordt. Indien een meubel onverhoopt toch beschadigt retour komt, dan brengen wij hiervoor kosten in rekening. Het is mogelijk dat deze kosten gelijk staan aan het aankoopbedrag. 

Share This