BESTELLEN

“Hoe kan je bestellen?”

Bestellen

Bij Atelier Bosmans kan je meubels eenvoudig bestellen via de webshop. Je mag ook ons altijd contacteren mocht het niet lukken via de webshop, dan plaatsen wij het gewenste meubel voor jou in bestelling. In alle gevallen vragen wij een betaling vooraf.

Staat het gewenste meubel niet op de webshop of wil je het meubel nét even anders? Stuur ons dan een mail met je wensen naar info@atelierbosmans.be .

Online bestellen in een paar stappen

    1. Stel het gewenste meubel samen, per meubel staat aangegeven welke keuzemogelijkheden er zijn.
    2. Voeg het meubel toe aan je winkelwagen en controleer je keuze. Controleer goed of je de gewenste kleur, afmeting en dergelijke hebt ingevoerd en klik op “doorgaan naar afrekenen”.
    3. Vul je gegevens in, zorg ervoor dat de gegevens correct zijn ingevuld. Al jouw gegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.
    4. Kies voor afhaling of levering.
    5. Kies tot slot de gewenste betaalmethode en bevestig je bestelling, je ontvangt direct een bevestiging van je bestelling per mail. Zodra je de betaling voldaan hebt nemen wij de bestelling in productie.

Indien je een order bij ons plaatst ga je automatisch een betalingsverplichting aan. Zorg ervoor dat alles correct is ingevuld, Atelier Bosmans is niet aansprakelijk voor het verkeerd verstrekken van gegevens.

Bestelling wijzigen of annuleren

Ben je van gedachten veranderd en wil je jouw bestelling wijzigen of annuleren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij kijken per geval of wijziging of annulering van het order mogelijk is.

 

Share This