KLANTENSERVICE

“Tot uw dienst!”

Bestellen

Verzenden en levering

Betalen

Garantie en retourneren

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

14 + 9 =

VEELGESTELDE VRAGEN

“Met welke vraag zit jij?”

Gaat het signaal van mijn afstandsbediening door de fronten?

Nee, over het algemeen niet. De meeste afstandsbedieningen van elektrische apparaten als een televisie en een stereo werken door middel van een infraroodsignaal. De afstandsbediening dient dan zonder tussenkomst van obstakels de apparatuur te kunnen bereiken. 

Nieuwe afstandsbedieningen

Tegenwoordig werken veel providers en merken met afstandsbedieningen die werken op bijvoorbeeld bluetooth. Deze afstandsbedieningen komen wel vaak door de normale fronten heen. Laat je hierover goed informeren bij je provider of verkopende partij.

Geschikte modellen
Daarom bieden we modellen aan met open vak, waarbij de apparatuur niet achter een front hoeft te staan.

Alternatief voor je televisie: CI-kaart
Een CI+ module is een kleine digitale ontvanger in de vorm van een metalen insteekkaart met een smartcard erin. Deze kun je rechtstreeks plaatsen in een daarvoor geschikte televisie. Een CI+ televisie heeft een ingebouwde digitale kabeltuner (DVB-C) waarmee deze digitale tv signalen ontvangt. 

Alternatief voor al je apparatuur: Infrarood-verlenger
Door het IR-oog aan te sluiten op jouw ontvanger kun je deze bedienen met je afstandsbediening. De ontvanger kan netjes, uit het zicht weggewerkt worden in het meubel.

Welke maatwerk mogelijkheden zijn er?

In de basis maken we alleen de modellen die op de website staan afgebeeld. Deze modellen zijn vervolgens op maat en naar eigen wensen te wijzigen. Op deze manier hoeft het meubel niet volledig opnieuw ontwikkeld te worden en ben je verzekerd van een goed doordacht design. Door de efficiënte werkwijze kunnen we de meubels ook scherp aan blijven bieden. Wens je graag meer info hierover? Neem dan contact met ons op!
Bij elk meubel kan je ook in de omschrijving een link terugvinden om meer info op te vragen over een dat specifiek meubel in een andere afmeting.

Kan een hangend meubel ook staand uitgevoerd worden?

Uiteraard, wat veel voorkomt is dat we het meubel op een terugliggende plint plaatsen. Wij maken dan een plint van ca. 6-8-10cm hoog in dezelfde kleur als het meubel. De kosten van de plint zijn afhankelijk van het meubel, neem hiervoor contact met ons op.

Het is ook mogelijk om het meubel op pootjes te leveren, neem hiervoor contact met ons op.

Moet het meubel nog in elkaar gezet worden?

Nee, het meubel wordt als één geheel volledig in elkaar geleverd. Het enige wat je nog hoeft te doen is het meubel ophangen. Afstellen van de fronten doen we bij ons in de werkplaats. Het kan voorkomen dat je na het ophangen van het meubel de fronten nog iets bij moeten stellen. In dat geval kun je hieronder een eenvoudige instructie downloaden.

Kunnen jullie het meubel ook plaatsen?

Dit is zeker een optie, neem hiervoor contact met ons op!

Heb jij een andere vraag?

Neem hier contact met ons op!

Share This