Selecteer een pagina

BESTELLEN

“Hoe kan je bestellen?”

Bij atelierbosmans.be kun je meubels eenvoudig bestellen via de webshop en mocht je ons willen bezoeken dan kunnen wij het gewenste meubel ook voor jou in bestelling plaatsen. In alle gevallen vragen wij een betaling vooraf. Staat het gewenste meubel niet op de webshop of wil je het meubel nét even anders? Stuur ons dan een mail met je wensen naar info@atelierbosmans.be.

Online bestellen in een paar stappen

    1.  Stel het gewenste meubel samen, per meubel staat aangegeven welke keuzemogelijkheden er zijn.
    2. Voeg het meubel toe aan je winkelwagen en controleer je uiteindelijke keuze en klik hierna op “doorgaan”
    3. Vul je gegevens in en zorg ervoor dat deze correct zijn ingevuld. Al uw gegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.
    4. Kies tot slot de gewenste betaalmethode en bevestig je bestelling. Je ontvangt direct een bevestiging per mail. Zodra je de betaling hebt voldaan hebt nemen wij de bestelling in productie.

Indien je een order bij ons plaatst ga je automatisch een betalingsverplichting aan. Zorg ervoor dat alles correct is ingevuld, Atelier Bosmans is niet aansprakelijk voor het verkeerd verstekken van gegevens.

Bestelling wijzigen of annuleren

Ben je van gedachte veranderd en wil je jouw bestelling wijzigen of annuleren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, wij kijken per geval of wijzigingen of annuleren van het order mogelijk is.

Share This