MAATWERK

“Uw interieur, onze passie.”

PERSOONLIJK

Ieder interieur is uniek en persoonlijk voor u ontworpen.

KENNIS

Door de zeer uitgebreide kennis van materialen, technieken en mogelijkheden is Atelier Bosmans de ideale partner voor jou project.

MAATWERK

Maatwerk is onze standaard.

ALLES ONDER 1

Eigen hand, van ontwerp tot oplevering.

WERKWIJZE

“De verschillende stappen naar uw toekomst.”

FASE 1

Voorbereiding.

1. KENNISMAKING

Allereerst starten we met een vrijblijvend gesprek waarin we uw wensen bespreken. Eventueel aan de hand van plannen of foto’s. Tijdens dit gesprek zullen we tevens onze waarden en werkwijze toelichten aan de hand van eerder gerealiseerde projecten.

2. OFFERTE

Na de kennismaking zal er door ons een gedetailleerde offerte opgemaakt worden.  Om de offerte te verduidelijken word er indien nodig een 3D-ontwerp aan toegevoegd.

3. BESPREKING

Hier komen we voor de 2de keer samen om de offerte te overlopen en te bespreken samen met de eventuele 3D-beelden. Indien nodig passen we de offerte aan naar gelang. Ook komt hier de planning even ter spraken.

FASE 2

Uitwerking.

4. OPMETING

Na goedkeuring van de offerte zal er een nieuwe afspraak komen voor het opmeten van de bestaande toestand.

5. UITWERKING

In deze fase gaan we eerst de bestaande toestand digitaal uittekenen om hierop de uitvoeringstekeningen (BIM) te tekenen. Alsook krijg je in deze fase indien nodig een plan van ons met de ideale plaats voor elektrische voorzieningen en sanitaire leidingen.

6. BESPREKING

Tijdens deze stap komen we samen om de productietekeningen te bespreken en indien nodig aan te passen a.d.h.v. uw feedback. Alsook overlopen we hier even de planning voor productie en word er een richtdatum afgesproken voor de plaatsing.

FASE 3

Productie.

7. PRODUCTIE

Indien nodig komen we alvorens we beginnen aan de productie nog eens ter plaatse om de gewijzigde situatie op te meten. Hierna word alles vakkundig geproduceerd en gemonteerd. Alsook gebeuren de voorbereidingen voor de plaatsing. De effectieve plaatsingsdatum word vastgelegd.

8. PLAATSING

Na de productie is het uiteraard tijd voor de plaatsing.

9. OPLEVERING

Als laatste stap overlopen we samen het geplaatste meubel en word er uitleg gegeven over de geplaatste toestellen.

FASE 4

Eindresultaat.

10. GENIET

Als ons werk afgerond is, is het voor jullie tijd om te genieten!

CONTACT

“De eerste stap in het avontuur.”

7 + 12 =

Share This